Follow on Bloglovin

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η BIOHELLENIKA ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΒΒ

Στις 5/9/2012, η BIOHELLENIKA Α.Ε. ανανέωσε με μεγάλη επιτυχία τη διεθνή διαπίστευσή της από την Αμερικανική Ένωση Τραπεζών Αίματος (ΑΑΒΒ). Η  Biohellenika Α.Ε είχε λάβει  πριν δύο χρόνια τη διαπίστευση από την ΑΑΒΒ η οποία και ανανεώνεται κάθε δύο έτη. Η διαπίστευση αυτή κάνει αποδεκτές σε όλο τον κόσμο τις μονάδες βλαστοκυττάρων που φυλάσσονται στην εταιρεία.
Η διαπίστευση από την ΑΑΒΒ αποτελεί τη διεθνή εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που εφαρμόζει η Biohellenika τόσο κατά την επεξεργασία και φύλαξη των μονάδων όσο και κατά την αποδέσμευση των βλαστοκυττάρων για θεραπευτικές εφαρμογές σε κλινικές και νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Biohellenika είναι η μόνη Ελληνική εταιρεία που έχει αποδεσμεύσει με επιτυχία μονάδες για θεραπεία τόσο στις Ηνωμένες πολιτείες όσο και στην Ευρώπη.
Ο πρόεδρος της Biohellenika Α.Ε., Δρ. Γεώργιος Κολιάκος, συγχαίρει τα στελέχη της εταιρείας για την άψογη εμφάνισή τους κατά την επιθεώρηση από την AABB που έγινε από δύο ειδικούς αξιολογητές και διήρκησε δύο ημέρες, και όπως δήλωσε «Είναι πολύ σημαντικό μια ελληνική εταιρεία να διατηρεί την δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης τις διεθνείς διαπιστεύσεις της. Με την διεθνή διαπίστευση  της ΑΑΒΒ επιβεβαιώνεται και εξασφαλίζεται η αξία των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία τόσο προς την διεθνή  ιατρική κοινότητα όσο και προς τους γονείς που επέλεξαν την Biohellenika. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της εταιρείας μας και οι  οι υπάρχουσες απαραίτητες για το σκοπό αυτό υποδομές και επενδύσεις συνδυάζονται με μια ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, προσαρμοσμένη στα σημερινά δύσκολα οικονομικά δεδομένα. Η Biohellenika παραμένει πιστή στις αρχές της για την εξυπηρέτηση των προνοητικών γονέων που αποφασίζουν να διασφαλίσουν την υγεία των παιδιών τους φυλάσσοντας  τα πολύτιμα βλαστοκύτταρα κατά τη γέννηση».
Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες φύλαξης βλαστοκυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα, τον πλακούντα, ολόκληρο τον ομφάλιο λώρο, τα πρώτα δόντια και το λιπώδη ιστό σε συνδυασμό με τον τελευταία γενιάς εξοπλισμό, τα άρτια τεχνολογικά εργαστήρια, την άμεση εξυπηρέτηση και επιστημονική ενημέρωση των γονέων σε συνδυασμό με τη φροντίδα των καταξιωμένων ιατρών αναδεικνύουν τη Biohellenika ως μία  μοναδική εταιρεία που ανταποκρίνεται με ανθρωπιά και αξιοπιστία στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.
Λίγα λόγια για την ΑΑΒΒ
Η AABB είναι μια διεθνής ένωση που πιστοποιεί οργανισμούς που συμμετέχουν σε κυτταρικές θεραπείες συμπεριλαμβανομένης της μεταμοσχευτικής ιατρικής. Ιδρύθηκε το 1947 και έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες υγείας εξελίσσοντας τις πρακτικές, τα πρότυπα στην ιατρική και τις κυτταρικές θεραπείες για τη βελτιστοποίηση της ασφάλεια του δότη και του ασθενή. (www.aabb.org)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου